Tags

, , ,

Încă un meci de cinci stele a fost parafat pentru 2019. Manny Pacquiao a trecut peste isteria Errol Spence și a ales în persoana lui Keith Thurman un adversar mai apropiat de categoria și posibilitățile de abordare din acest moment.

1553774482-Manny

O bătălie între veterani, pentru a decide cine mai rămâne încă un timp în lumina reflectoarelor, niciunul din cei doi nemaifiind în partea ascendentă a carierei.

Thurman vine cu blazonul șifonat de Jesesito Lopez care l-a brutalizat neașteptat la începutul acestui an, în repriza a 7-a a meciului de revenire după doi ani de inactivitate care par a-și fi pus amprenta asupra americanului de care se legau cu ceva vreme în urmă atâtea speranțe.

Bătrânul Manny boxează mai mult de plăcere în ultima vreme. Ajuns la 40 de ani, emblematicul filipinez e în punctul în care dă speranțe mai mult sau mai puțin justificate tinerilor aspiranți (Jeff Horn) sau curăță divizia de papagali (Adrien Broner) ori de boxeri cu termen de garanție depășit (Lucas Matthysse).

Va fi cu siguranță un meci interesant, între două personaje pozitive ale acestui sport, un meci ce va produce o mulțime de bani dar care indiferent de rezultat, nu va genera forța de a impulsiona divizia sau fenomenul. Ar putea fi însă un frumos cântec de lebădă al carierei lui Manny sau o reânviere a speranței lui Keith.