Tags

,

Pe 10 februarie Amansio Paraschiv va disputa cel de-al șaselea meci din boxul profesionist. Dacă primele cinci au avut loc pe ringuri din țară, acum încearcă o altă abordare, mai profesionistă, alegând să lupte în Regatul Unit sub managementul companiei Top Tier Boxing.

Adversarul său va fi un mexican naturalizat în Spania, Fernando Valencia, care are o experiență de 11 în boxul profesionist, perioadă în care și-a încrucișat mănușile cu nume cunoscute, ca Chris Kongo (locul 35 mondial și fost deținător al centurii WBC International), Bradley Skeete sau Bruno Bredicean.

Cu cinci victorii și fără înfrângere, Amansio ocupă la momentul actual locul 297 dintr-un total de 1573 de boxeri la categoria mijlocie (72.6 kg) și dacă va avea un an bogat în meciuri, ar putea intra cu ușurință în prima sută, acolo unde lucrurile încep să devină cu adevărat palpitante. Mult succes Amansio în această nouă etapă a carierei!

De unde poți să iei biletele?

Biletele pentru gala din Bretnwood de pe 10 februarie pot fi achiziționate direct prin intermediul lui Amansio, care le va livra personal doritorilor din Londra și se va fotografia cu fanii care îl vor susține pentru acest meci.

P. S. Și ca să vă faceți doar o idee despre cât de prost stă boxul profesionist la noi, în săptămâna în care este programată și gala din Brentwood Center în care boxează Amansio, în Marea Britanie au loc 8 gale de box profesionist, mai mult decât în 3-4 ani în România.